Mohon iman tersemai di hati, Moga hidup dipandu Ilahi



Selamat datang ke blog personal Alfi Ramadhani. Moga apa yang tertulis di sini membawa kebaikan. Andai ada salah & silap, teguran anda semua sangatlah diharapkan. Selamat membaca! :)

Wednesday, July 18, 2018

FB Copywriting Generator

3 comments :

Produk PANASSS !!!
Mahu terus dapatkan perisian ini?!



Terus klik sini -->






Atau jika anda masih belum tahu keistimewaan perisian ini, mari saya ceritakan serba sedikit untuk anda buat keputusan dengan maklumat yang mencukupi, bukan main guna je duit berharga anda untuk perkara-perkara yang tidak bermanfaat.


Uhuk.


Disediakan oleh Tuan Raja Kamil

Anda tercari-cari idea nak buat ayat jualan yang menarik dengan cepat?
Susah nak cari ilham untuk karang ayat copywriting yang berkesan?

.
.
.
.
.

Jangan risau,

guna perisian ini,

siap terus 5 SET iklan untuk post di FB/Twitter/Instagram !

.
.
.
  • Langkah 1
Isi ruang kosong pada borang



  • Langkah 2
Klik Generate



  • Langkah 3
Copy



  • Langkah 4
Paste di media sosial




Hasilnya


 

 

 

Nak lagi power,

boleh tengok video demo di bawah ini.






Siapa saya?


Nama saya Raja Kamil.
Seorang usahawan internet sepenuh masa.
Terlibat dengan dunia bisnes internet sejak tahun 2005 lagi.

Ebay, Lelong, Mudah, forum, blogging, e-commerce, produk digital, produk fizikal, produk sendiri, dropship, affiliate, HYIP, MLM, adsense, adwords, fb ads, bing ads, linked ad, Twitter ad, Instagram ads, SEO dan macam-macam lagi perkara berkaitan bisnes, pemasaran online, saya dah buat, dapat hasil, ada yang untung, dan ada yang rugi !


Penulis buku 25 Tip Bisnes Internet terbitan Maghfirah Publication.
Boleh didapati di kedai-kedai buku utama tanah air.



Ok. Cukup lah kot sedikit sebanyak mengenai saya. Sekarang, mari kita teruskan kepada perkara yang lebih penting kepada anda.

"TINGKATKAN JUALAN"



Jika anda mengalami masalah berikut :



❎ Tak tahu nak post apa kat FB
❎ Tak reti hasilkan post berpengaruh
❎ Iklan sebelum ni, tak dapat banyak sambutan



Insya Allah, FB Copywriting Generator

boleh membantu :


✅ Hasilkan copywriting yang berpengaruh
✅ Buat iklan yang fokus pada jualan
✅ Buat iklan yang tak boring



Jika anda rasa susah nak gunakan di PC/laptop,
jangan risau..
Versi mobile untuk smartphone pun ada...




Klik sini untuk dapatkan SEGERA -->






Bayangkan, 3 bulan daripada sekarang,
anda dapati, bisnes pesaing anda semakin maju.

Bila anda siasat, rupanya, pesaing anda gunakan
FB Copywriting Generator.



Patutlah, iklan dia ramai je orang komen.



Anda?

Tepuk dahi, sebab, TAK SEMPAT dapatkan perisian ni.

Semuanya, sebab, anda ego, suka bertangguh, lepaskan peluang depan mata.



Macam mana?

Sentap ke? 😂



Ok, maaf-maaf kalau ada yang sentap.



Sebenarnya, apa yang saya ceritakan di atas,
bukanlah cerita orang lain,
sebaliknya cerita saya sendiri.



Masa tu, saya dan kawan saya mempromosikan sebuah produk yang sama.

Tapi, masa tu tak ada FB lagi.



Promote kat blog & forum je.



Dipendekkan cerita,
jualan kawan saya tu, JAUH MENGATASI jualan saya.



Bila saya kaji, rupanya, copywriting saya hampeh,
dan copywriting kawan saya tu POWER GABAN !



Masa tu, saya pun tak tahu apa itu copywriting.
Main tulis je. Main bedal je. Main promote je.



Sejak daripada kejadian tu, saya gila-gila belajar copywriting.



Buku-buku Dan Kennedy, Zig Ziglar, ecourse Frank Kern, Jeff Walker, Ryan Deiss
dan ramai lagi sifu bisnes internet. Saya jadikan rujukan.



Sehingga ke saat ini, (ketika tulis surat jualan ini),
saya masih buat rujukan!



Saya bertekad, untuk ubah hidup, saya kena buat bisnes.
Untuk bagi produk saya laku, saya kena belajar internet marketing, copywriting dan lain2





Oklah. Meleret-leret pulak.
Kalau diikutkan, cerita pengalaman saya mula bisnes internet
sejak 2005 memang takkan muat dalam satu salesletter ni.



Nantilah kot, saya kongsikan dalam group PELANGGAN VIP
selepas anda dapatkan FB Copywriting Generator ni.



Ok. Balik pada cerita utama.



Kalau anda buat FB Ads. Stop dulu iklan tu !



Guna perisian ini, baiki copywriting post anda tu.



Kemudian, baru start balik FB Ads tu.
Kalau tak, rugi je !



Kalau anda guna personal FB/ group FB untuk buat promosi,
pun, boleh guna perisian ini.



Oklah, berapakah pelaburan yang diperlukan
untuk dapatkan software ni?


sahaja.


Kalau anda rasa RM 120 ni, tak berbaloi untuk perisian ini.
Fikirkan semula cerita saya di atas.





Nak testimoni?


Ok, boleh tengok apa kata mereka ni :












Mudah-mudahan perisian ini dapat membantu anda menaikkan lagi jualan & menggencarkan lagi bisnes anda !
Moga dengan sedikit pelaburan ini, anda akan dapat pulangan yang berlipat ganda.. Amiinn..

p/s : ini adalah usaha dan ikhtiar kita untuk menambah rezeki atau meningkatkan jualan. Hakikatnya, rezeki itu milik Allah. Mintalah kepada Dia.

Saya doakan, rezeki anda sekeluarga, dipermudahkan oleh AllahSWT.

InsyaAllah, kita jumpa di group special untuk pembeli-pembeli yang sudah dapatkan perisian ini.

Klik sini -->

3 comments :

Kata-kata anda amat berharga..! =D

Komen Terkini